10 بهمن 1394 - 10:30 شناسه خبر: 3919 نسخه چاپی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:

افزایش 162 درصدی کشت کنجد در هرمزگان

افزایش 162 درصدی کشت کنجد در هرمزگان رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:
با معرفی محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم در قالب طرح اصلاح الگوی کشت به کشاورزان، کشت دانه روغنی کنجد از 900 هکتار به 2 هزار و 360 هکتار رسید که از افز ...

با معرفی محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم در قالب طرح اصلاح الگوی کشت به کشاورزان، کشت دانه روغنی کنجد از 900 هکتار به 2 هزار و 360 هکتار رسید که از افزایش 162 درصدی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل  از روزنامه کسب و کار، ناصر حیدری‌پوری رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در این خصوص گفت: محصول کنجد به عنوان کشت مناسب و جایگزین ذرت دانه‌ای با نیاز آبی کم و اقتصادی بودن به کشاورزان در طی دو سال اخیر معرفی شد که با استقبال خوب بهره‌برداران روبرو شده است.
وی افزود: مناطق عمده کشت این محصول به شهرستان‌های حاجی‌آباد، رودان ومیناب اختصاص دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، با تشریح اهداف طرح اصلاح الگوی کشت تاکید کرد: کشت محصولات استراتژیک و مورد نیاز کشور از جمله گندم، جو، کلزا و کنجد در این طرح مورد توجه است.
وی اذعان کرد: سطح زیر کشت محصولات استراتژیک 13 هزار هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از این سطح یک میلیون و 650 هزار تن انواع محصول برداشت شود.
حیدری‌پوری بیان داشت: تولید گندم در سال‌های اخیر از 39 هزار تن به 48 هزار تن رسیده است که از افزایش 23 درصدی برخوردار است.
به گزارش موج وی اضافه کرد: کشت محصولات داربستی رشد 262 درصدی را نشان می‌دهد به طوری که این نوع کشت از 29 هکتار به 105 هکتار افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به تولیدات دام و طیور اظهار داشت: در حوزه طیور دو اقدام مهم انجام شده است. اقدام اول این که برای نخستین بار در استان 180 هزار قطعه مرغ سایز با وزن 1.5 تا 1.6 تولید و عرضه شده است و اقدام دوم راه‌اندازی یک واحد مرغداری با بستر کاذب است.
وی عنوان کرد: یک واحد مرغداری با بستر کاذب راه‌اندازی شده است در این طرح مرغ در فاصله یک متری از بستر پرورش داده می‌شود و ماحصل این نوع تولید، کاهش 30 درصدی مصرف گازوئیل در فصل زمستان، کاهش 1.8 ضریب تبدیل، کاهش تولید گازهای مضر و بهبود راندمان تولید گوشت مرغ است.
این مسوول تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی در بخش دام و طیور، هویت‌دار کردن دام‌های سنگین با هدف جلوگیری از قاچاق دام است که تاکنون 4 هزار و 300 رأس گاو و گوساله پلاک‌کوبی و ثبت مشخصات شده‌اند.